Miljenik čečenskog vođe uživa u luksuzu: Kadyrov mu poklonio automobile milionske vrijednosti
Foto - Instagram

Khamzat Chimaev živi san u Čečeniji

Miljenik čečenskog vođe uživa u luksuzu: Kadyrov mu poklonio automobile milionske vrijednosti

Midhat Šljivak

UFC zvijezda Khamzat Chimaev već nekoliko mjeseci boravi u rodnoj Čečeniji, gdje se oporavlja od posljedica koronavirusa.

Chimaev je u Čečeniju stigao na poziv vođe Ramzana Kadyrova, a po dolasku u rodni kraj UFC-ov borac je dobio apsoutno sve što je želio.

Tretmani protiv virusa očigledno su veoma dobro pomogli Chimaevu koji najavljuje veliki povratak borbama i zaista žestoko trenira.

Veliki vođa omogućio je svom miljeniku pravi luksuz. Dobio je nekoliko automobila koji vrijede milione, a jednog od njih je već stigao i slupati.

Međutim, to mu nije problem jer u svom voznom parku Chimaev ima zaista nevjerovatne automobile.

Oglasi

Tu su Ferrari i Marcedes G-Wagon, ali i nevjerovatni Mercedes-Benz G63 amg 6x6. Cijene ovih automobila kreću se od pola miliona dolara, pa naviše i Chimaev može itekako da uživa u vožnji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CO7IkL9lR1B/[/instagram]

Također, objavljene su i fotografije na kojima Chimaev uživa u društvu čečenskog vođe, a nedavno su obojica prozvali Khabiba Nurmagomedova, označivši ga kao UFC-ov projekat.

Chimaev je u MMA karijeri na omjeru od 9-0. U UFC-u je ekspresno dobio tri borbe i sigurno da mnogi nestrpljivo čekaju njegov povratak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi