Kličko žestoko trenira: Ne mogu da prestanem...

Legendarni bokser potpuno spreman

Kličko žestoko trenira: Ne mogu da prestanem...

Midhat Šljivak

Legendarni Vladimir Kličko (42) profesionalnu karijeru je završio u aprilu 2017. godine porazom od Britanca Anthonyja Joshue.

Dr. Steelhammer je nakon više od deset godina dominacije tron prepustio prvo Tysonu Furyju, a zatim i Anthonyju Joshui i sa omjerom od 64-5 je odlučio da se oprosti.

Međutim, slike koje dolaze iz njegovog trening-centra govore da je Kličko i sad spreman za borbu jer zaista žestoko trenira.

"Ne mogu da prestanem", kratko je poručio nekadašnji šampion.

Ipak, iako bi mnogi pomislili da se sprema za meč, legendarni Ukrajinac je jasno istakao da nema govora o povratku i da trenira samo kako bi ostao u formi.

Čak i sa 42 godine Kličko bi bio u samom vrhu teške kategorije gdje bi ga rijetko ko mogao dobiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi