Započeo tuču, dobio batine, pa sam sebe nokautirao na nevjerovatan način
Momak je došao na utakmicu kako bi izazvao probleme i na kraju je sam sebi presudio (Foto: Screenshot)

Treba i ovo znati...

Započeo tuču, dobio batine, pa sam sebe nokautirao na nevjerovatan način

M. Šljivak

Navijačke tuče postale su nešto što se konstantno viđa u svijetu sporta, a u njima često dolazi do teških nokauta koji zaprepaste čak i ljubitelje borilačkih sportova. Jedan takav nokaut viđen je nedavno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Obračuni na tribinama postali su veoma popularni. Posebno se to odnosi na Sjedinjene Američke Države gdje se dešavaju neki zaista bizarni obračuni.

Tako je prije nekoliko dana na jednoj hokejaškoj utakmici viđen nevjerovatan nokaut. Čovjek je nokautirao sam sebe i to na bizaran način.

Nesretni momak započeo je tuču na tribinama. Dobio je poprilične batine, a nakon 40-ak sekundi obračuna ostali navijači su uspjeli zaustaviti dvojac koji se tukao.

Da bi ispao 'faca' pred svima, momak koji je u glavnoj ulozi odlučio je pokazati srednji prst protivniku, a zatim je uslijedio nokaut.

Oglasi

Njegovo mahanje glavom ga je koštalo. Udario je žestoko glavom od osiguravajuće staklo koje razdvaja teren i tribine i na mjestu je ostao nokautiran.

Nesretnik dugo nije mogao da se probudi. Nikome ga nije bilo žao što je završio u nokautu i očigledno je on bio taj koji je pravio ozbiljne probleme.

Poslije svega prišao mu je momak i pomogao mu je da ustane, ali ovo će za njega biti jedno debelo iskustvo da više ne pokušava ovakve stvari.

Mnogi su na društvenim mrežama složni da je ovaj momak dobio ono što je tražio i da ga ne treba žaliti što je završio nokautiran.

Najbizarnije od svega je činjenica da je to obavio sam. Žestok je to udarac bio i nije čudo ako je nakon ovog zadobio potres mozga.

Ovakve scene postale su sve češće. Nevjerovatan je broj osoba koje žele da se dokažu, ali tribine nikako nisu mjesto za to.

Promo

Oglasi