Ko kaže da je kečerima lako? Ronda pokazala ožiljke nakon što je brutalno prebijena!
Ronda Rousey je nekada bila najveća UFC zvijezda. Imala je perfektan skor, ali je zatim dva puta brutalno nokautirana i odlučila je da se povuče iz MMA sporta (Foto: Instagram)

WWE zvijezda imala noć za pamćenje

Ko kaže da je kečerima lako? Ronda pokazala ožiljke nakon što je brutalno prebijena!

Midhat Šljivak

Ronda Rousey je MMA oktagon odlučila da zamijeni ringom i postala je član popularnih kečera, odnosno WWE federacije.

Ipak, iako su uloge u WWE dobro raspoređene i tamo se dobiju itekako dobre batine, a upravo je na svojoj koži to Ronda i osjetila.

View this post on Instagram

Our post #SurvivorSeries Q&A is up on @rondarouseydotcom !! We cover everything from an update on the bruises many claimed to be only special effects makeup - the welt I named the “Mr Browne Bruise” no one’s been able to see except my amazing husband till now 😂 - why I refuse to use weapons in a match - our Pinterest inspired new kitchen we’re rushing to finish in time for thanksgiving - and more! To submit your questions for next Q&A comment and subscribe to our YouTube channel! Link in bio 🙏🏼🦃

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Nakon meča na Survivor Series Rousey je brutalno napadnuta i prebijena od Charlotte Flair. Ipak, Rousey ističe da se ne osjeća prebijeno.

"Ne osjećam se prebijeno. Jedino što mi smeta su posjekotine u ustima. Moja greška je što nisam očekivala ovako nešsto. Mislila sam da poznajem Charlotte i ovo nisam očekivala", rekla je Ronda.

Sve je međutim u prvi čast izgledalo veoma strašno, a Ronda je i svijet UFC-a gdje je bila dominantna napustila nakon dva teška poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi