Kraljevski doček za Kralja Cigana!

Aerodrom u Manchesteru je bio premali

Kraljevski doček za Kralja Cigana!

Novi svjetski bokserski šampion po WBC verziji Tyson Fury stigao je jutros na tlo Velike Britanije. 

On je u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu porazio do tada nepobjedivog Deontayja Wildera i preuzeo titulu prvaka svijeta po WBC verziji. Jutros je stigao na aerodrom u Manchester gdje ga je dočekalo mnogo navijača, kamermana, novinara, članova obezbjeđenja...

On je došao iz Las Vegasa sa suprugom Paris i bratom Shaneom. Supruga i majka njegove petero djece nosila je na izlazu iz aerodroma njegov novi pojas prvaka.

Kada je izašao iz terminala, Fury je nabacio osmijeh i mahao obožavateljima kojih je blo zaista nogo i možemo reći da je aerodrom u Manchesteru bio premali za sve one koji su ga željeli dočekati.

Što se tiče planova za budućnost, oni bi trebali biti jasni - borba protiv Anthonyja Joshue za ujedninjenje svih titula.

Top Komentari

BlueBoys
Ovamooo..ciganiii zauzmite mjestooo....Ooooo cigani s njom sam slusao Vas cesto.....:)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi