Spreman je da sruši Joshuu: Jak sam kao bik i u neviđenoj sam formi
Foto - EPA

Kubrat Pulev želi postati prvak svijeta

Spreman je da sruši Joshuu: Jak sam kao bik i u neviđenoj sam formi

Midhat Šljivak

Bugarski bokser Kubrat Pulev imat će priliku da postane prvak svijeta po verzijama IBF, WBA, WBO i IBO.

Iskusni 39-godišnjak će se u subotu naći oči u oči sa prvakom svijeta Anthonyjem Joshuom, a njegovo samopouzdanje pred ovaj meč je zaista ogromno.

Spreman je Pulev da napravi veliku senzaciju u Londonu i najavljuje da će pobijediti šampiona:

"Ovo je borba za cijelu Bugarsku", rekao je Pulev i nastavio je:

"Otkrili smo dosta grešaka u borbama Anthonyja Joshue. Dobro znam gdje mogu biti bolji od njega i sada je samo bitno da pokažem svoje najbolje lice", ističe Pulev koji već ima iskustvo u borbi za prvaka svijeta.

"Nije mi bitno kako će on izgledati. Ja sam u neviđenoj formi i jak sam kao bik. Imam iskustvo iz borbe sa Vladimirom Kličkom i vjerujem da ću biti sasvim novi Kubrat Pulev", dodao je Bugarin.

Pulev je u karijeri na omjeru 28-1, a jedini poraz je upravo došao u borbi za titulu od Vladimira Klička koji ga je 2015. godine nokautirao u petoj rundi.

Top Komentari

Vrana
Kao sto je rekao Tito stallinu, ti meni šalješ ubice da me ubiju, otruju,ja ti pošaljem jednom jednog i ti ćeš biti 2m ispod zemlje!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi