Niko ne vidi Anthonyja Joshuu kao Mike Tyson: Prelijep je...
Foto - Instagram

Iron Mike ga smatra previše dobrim

Niko ne vidi Anthonyja Joshuu kao Mike Tyson: Prelijep je...

Midhat Šljivak

Anthony Joshua branit će tokom vikenda pojaseve prvaka svijeta teške kategorije protiv Kubrata Puleva.

Britanac izgleda sasvim spreman za ovaj meč, ovog puta nije podcijenio protivnika kao što je to bilo u borbi sa Andyjem Ruizom i spreman je da odbrani tron.

Međutim, mnogo je onih koji smatraju da Joshua izgleda previše dobro za bokserskog prvaka svijeta. Jedan od njih je Mike Tyson.

"Izgleda čisto, jako čisto. Moj ego je govorio 'niko te neće pobijediti', ali kad pogledate njega... Izgleda prelijepo", rekao je Tyson i dodao je:

"On samo izgleda kao borac. Izgleda kao da je rođen da radi ono što mora. Treba mu još iskustva, ali to će doći sa godinama. Dobar je udarač i čist borac", rekao Tyson u jednom od svojih podcasta.

Meč Joshua - Pulev na rasporedu je u subotu u Londonu.

Top Komentari

Penderinos
"Treba mu jos iskustva, ali to ce doci s godinama " alo bre lik u novembru napunio 31 godinu, nije ni on u cvatu mladosti
3 3
Vuntri
Joshua je dobar bokser ali po mom mišljenju ne bi on mogao da pobedi Mike Tyson-a, da je Tyson u njegovim godinama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi