YouTubera ismijavaju zbog snimka s treninga pred okršaj protiv Mayweathera

Logan Paul u nedjelju protiv bivšeg prvaka svijeta

YouTubera ismijavaju zbog snimka s treninga pred okršaj protiv Mayweathera

E. Čaušević

Bivši svjetski prvak Floyd Mayweather odlučio je da se vrati iz penzije kako bi odradio meč protiv Youtubera Logana Paula.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega Mayweather želi da prekine svoju penziju nakon fantastične karijere i "padne" na prozivke Logana, ali kada se pojavila informacija da bi mogao zaraditi oko 100 miliona dolara onda je sve postalo jasno.

Bivši svjetski prvak punom parom se sprema za meč protiv YouTube zvijezde u kojoj je sigurno favorit, a svojim treninzima poručio je da ništa ne želi prepustiti slučaju.

Logan je mjesecima prozivao Mayweathera na okršaj, a kada je došao do novčane cifre koja će zadovoljiti apetite bivšeg prvaka meč je zakazan.

Ovaj meč na rasporedu je u nedjelju u Miamiju, a jučer su se bokseri sreli na jednoj od press konferencija. No, ovaj put susret je bio dosta mirniji nego inače i bez većeg sukoba.

Jasno je da su obojica fokusirana da budu što spremniji za ovaj meč, ali očekivano je Mayweather veliki favorit.

Logan je fizički u sjajnoj formi, ali njegova tehnika u boksu nije baš najbolja. Na Twitteru se pojavio snimak s jednog njegovog treninga gdje su ga počeli mnogi ismijavati i pručili su mu da će ga Mayweather jednostavno "prebiti".

Jasno je da Logan nije ni blizi tehnički potkovan kao Mayweather, ali šta će se desiti u ringu ostaje nam da vidimo u nedjelju.

S druge strane Mayweatherov trening je na najvišem mogućem nivou i već u ovim videima se može vidjeti kolika razlika je između njih što se tiče boksa.

Top Komentari

realno_govoreci
Cuj ismijavaju. Pa ko god da ovo prati je za ismijavanja. Ne mogu da vjerujem da psihicki i mentalno stabilnu osobu ovo uopste interesuje.
6 0
Vela82
Eto bas ce tako udarati na meču, Boze svasta
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi