Konobarica u donjem vešu se poigrala sa velikim šampionom: "Bio si lagan zalogaj"

Tvrdi da je mogla napraviti još čučnjeva

Konobarica u donjem vešu se poigrala sa velikim šampionom: "Bio si lagan zalogaj"

Admin Čaušević

Nevjerovatan snimak prikazuje bivšeg UFC šampiona Lukea Rockholda kako ga konobarica u donjem vešu diže na leđima, a video 38-godišnjaka je brzo postao viralan.

Na snimci se može vidjeti da je Rockhold prebačen preko ženskih leđa, žena u donjem vešu je potom čučnula i počela ga dizati dok su ostali sa čuđenjem posmatrali šta se dešava.

Druga konobarica, također u samom donjem rublju, otvorenih usta je gledala kako njena kolegica radi čučnjeve, a činilo se da Rockhold također uživa.

"Nadamo se da si joj dao dobru najpojnicu", jedan je komentara na Rockholdov video koji je zaista mnoge ostavio u čudu.

Ubrzo je otkriveno da je konobarica ustvari bila Taylor Lewis koja je inače kondicioni trener.

Oglasi

"Bio si lagan zalogaj. Mogla sam odraditi 15 čučnjeva bez problema", poručila je atraktivna plavuša.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji posljednji put u UFC-u se prošle godine. Tri godine nakon svog debija u poluteškoj kategoriji protiv Jana Blachowicza, Rockhold se vratio u srednju kategoriju kako bi se suočio s Paulom Costom na UFC-u 278 u Utahu.

Odlično se borio, imao niz sjajnih poteza, ali odlukom sudija pobjeda je pripala Costi te je tako okončan da Rockholdova avantura u UFC-u.

Na vrhuncu svoje moći, Rockhold je osvojio UFC-ov naslov šampiona u kategoriji do 84 kg pobijedivši Chrisa Weidmana u decembru 2015., ali ga je šest mjeseci kasnije izgubio u porazu od Michaela Bispinga.

Nedavno se vratio borbenoj akciji debitirajući u BKFC-u. Rockhold je izgubio od Mikea Perryja tehničkim nokautom u drugoj rundi u Coloradu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmzrchQS04E/?hl=en[/instagram]

Unatoč posljednjem neuspjehu, 38-godišnji Rockhold je odlučio da nastavi boriti, ali više ne u BKFC-u jer sada traži unosne prilike negdje drugo.

Top Komentari

Arnel925
Ova kad stisne ćunu sa dupetom onda si izgubio taj mišić za sav život.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije