Plaše ga se svi, osim jednog: Mršavi i propali igrač kriketa je postao najstrašniji čovjek na planet

Nevjerovatna transformacija

Plaše ga se svi, osim jednog: Mršavi i propali igrač kriketa je postao najstrašniji čovjek na planet

Admin Čaušević

Posljednjih godina svjedoci smo raznih transformacija poslije kojih osobe postanu neprepoznatljive. Porade na masi, dobiju mišiće i za kratko vrijeme su prave "zvijeri".

Jedna na izgled bezazelna povreda je promijenila život bivšem igraču kriketa. Kako je sam priznao potonuo je psihički i bila mu je potrebna promjena. Sa 20 godina izgledao je poprilično mršavo za svoj uzrast.

"Povreda me uništila i psihički sam pao. Kombinacija netreniranja i depresija su me dovele te kilaže", ispričao je Martyn Ford prije nekoliko godina za Daily Mail.

U međuvremenu Ford se pretvorio u pravom čudovište te stekao nadimak najstrašnijeg čovjeka na planeti obzirom na svoj izgled i masu.

Posvetio se treninzima i teretani. Rastao je iz dana u dan vođen ambicijom i željom da uspije u nečemu.

Oglasi

MMA Martyn Ford vs Sajad Gharibi: MMA Revolution: 'The most terrifying man'  vs The Hulk of Iran - Foto 11 de 27 | MARCA English

"Oduvijek sam bio fokusiran i posvećen ludoj ambicija da pobijedim", svojevremeno je 39-godišnji Britanac napisao na Instagramu.

Ford je postao Instagram zvijezda, glumio je i u nekoliko filmova sve zahvaljujući svom izgledu. Mnogi ga pamte po ulozi iz blockbustera Kingsmen: Zlatni krug iz 2017. godine.

Visok je 204 centimetra i vaga 150 kilograma. Obzirom na konstituciju i brojne tetovaže nikom nije svejedno kada ova zvijer stane pred njega.

Oglasi

Čovjek koji nosi nadimak "Noćna mora" je već nekoliko godina u braku sa suprugom Sachom Stacey. Te imaju dvije kćerke Imogen i Wynter.

Njegovo bogatstvo je procjenjeno između šest i 10 miliona dolara. Dodatno će se obogatiti nakon borbe koja se dugo iščekuje i to protiv jedinog čovjeka koji mu otvoreno prijeti.

Ford će se 2. aprila u Londonu boriti protiv Sajjada Gharibija, popularnog iranskog Hulka koji za sebe tvrdi da je neustrašiv i da će srediti Britanca.

Oglasi

"Mora shvatiti da ovo nije Hollywood i nema režisera. Osjetit će moj smrtonosni krošej i moj smrtonosni udarac", rekao je Gharibi i dodaje:

"Samo me nastavi vrijeđati. Nastavi se praviti klovn, a obećavam ti da će te iznijeti na nosilima. Nemaš šanse protiv mene. Nije sve u talentu ili genetici", poručio je Iranac.

S druge strane Ford je protivniku također spreman otkinuti glavu.

KSW] A new Freakshow. martyn ford vs iranian hulk — Hive

"Ne zanima me šta on radi, ali ono što ću reći je da sam u treningu i da sam spreman otkinut mu glavu", rekao je Ford i dodao je:

"Mentalno i fizički ću biti spreman za eksploziju. Malo sam i zabrinut zbog onog što bi se moglo desiti. Treniram da pobijedim, da ga nokautiram, da impresioniram i šokiram ljude", poručio je britanski dvometraš.

Top Komentari

Baboisback
Anabola majmun.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti