Otkrivena tačna kilaža zvijeri pred najluđu borbu svih vremena: Pod njima će sve da puca
Foto - Instagram

Ford čeka Gharibija u Londonu

Otkrivena tačna kilaža zvijeri pred najluđu borbu svih vremena: Pod njima će sve da puca

Midhat Šljivak

Nešto više od mjesec dana ostalo je do vjerovatno najluđe MMA borbe svih vremena.

London će 2. aprila biti domaćin obračuna dvojice momaka koji se predstavljaju kao najstrašniji ljudi svijeta, Martyna Forda i Sajjada Gharibija.

Duel ove dvije zvijeri izaziva veliku pažnju, a otkriveno je konačno i s kojom kilažom ovi momci vjerovatno ulaze u meč.

Prednost u kilaži ima iranski Hulk Sajad Gharibi. Njegova trenutna težina je 176 kilograma, dok Ford ima 26 kilograma manje i trenutno je na 150 kilograma. Zajedno dakle imaju 326 kilograma i za njih će i oktagon izgledati skromne veličine.

Britanac će međutim u oktagon ući s gotovo 20 centimetara prednosti u visini. Visok je 204 centimetra, dok Gharibi ima visinu od 186 centimetara.

Oglasi

Obojica su pred ovaj meč konstantni u prijetnjama protivniku. Riječi ne štede.

"Mora shvatiti da ovo nije Hollywood i nema režisera. Osjetit će moj smrtonosni krošej i moj smrtonosni udarac", rekao je Gharibi i dodaje:

"Samo me nastavi vrijeđati. Nastavi se praviti klovn, a obećavam ti da će te iznijeti na nosilima. Nemaš šanse protiv mene. Nije sve u talentu ili genetici", poručio je Hulk.

S druge strane Ford je protivniku također spreman otkinuti glavu.

"Ne zanima me šta on radi, ali ono što ću reći je da sam u treningu i da sam spreman otkinut mu glavu", rekao je Ford i dodao je:

"Mentalno i fizički ću biti spreman za eksploziju. Malo sam i zabrinut zbog onog što bi se moglo desiti. Treniram da pobijedim, da ga nokautiram, da impresioniram i šokiram ljude", poručio je britanski dvometraš.

Top Komentari

Klicko
ova dvojica ce izdusit vrlo brzo u ringu
1 3
Bendzitis
Pa satrat će ga Ford. Ovaj čovjek uopće niti ne izgleda ovako tip je fotošop prevara i vjerujem da ce pred meč odustati "radi ozljede" ili slicno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi