Najstrašniji čovjek na svijetu ponizio Iranskog Hulka kao niko do sada!

Bez dlake na jeziku

Najstrašniji čovjek na svijetu ponizio Iranskog Hulka kao niko do sada!

A. Čaušević

Martyn Ford je odlučio da ponizi Sajada Gharibija kao niko do sada.

Najstrašniji čovjek na svijetu i Iranski Hulk do sada nisu uparili rukavice, ali ne prestaju da se vrijeđaju i šalju otrovne strijelice jedan prema drugom.

Iranac je prije nekoliko dana kazao kako je Ford pobjegao kad ga je vidio prilikom borbe Thora i Halla u Dubaiju, a Britanac je odlučio da odgovori na sve to.

"Kad smo se sreli i kad sam ga odgurnuo tad mi je postalo jasno da nema pojma o čemu se radi i nakon svega on želi da se bori."

"Nazvao sam organizaciju i rekao da se ne mogu boriti protiv njega. 'Neću da budem odgovorna za to dijete', poručio sam im jer bi ga poslije maltretirali i on bi sebi oduzeo život..."

Oglasi

"Obećaju mi čovjeka visine 2 metra i težine 180 kilograma i profesionalnog MMA borca, a dovedu mi njega, bio je težak oko 120 kilograma. Dijete u ljudskom tijelu. Nije bio mali, ali nije bio ni krupan."

"Moja pobjeda bi bila laka. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali izgubio sam bogatstvo odlukom da se ne borim."

"Izgubio sam sedmocifrenu sumu, ali za mene nije bilo vrijedno kockanja da on poslije sebi oduzme život, onda bi se krivica prebacila na mene", poručio je Ford.

Gharibova strana istine

Iranski Hulk je poručio da je Ford za njega bjegunac i da ga želi disciplinovati što je prije moguće.

Oglasi

"Martyn je bjegunac. Pobjegao je da izbjegne susret sa mnom, nije smio ni da se suoči sa mnom tokom meča između Thora i Halla u Dubaiju."

"Otišao sam u hotel gdje je odsjeo, ali se sakrio iza svojih čuvara i sljedeći dan je pobjegao iz Dubaija."

"Hoću samo da se sretnem sam na sabom da mu odgovorim na kukavičluk. Martyn se boji. Doći ću u London i odgovoriti mu. On je kukavica."

"Stid me što me smatraju njegovim rivalom jer je on više virtualni klovn nego borac. Samo traži pratitelje i preglede, a ne borbu."

Top Komentari

kenny
Ovaj Martyn bi mu p*cku podero, bolje ostani u iranu druze
0 2
hamdi kurtes
Šta ljudi naprave od sebe?....Strašila .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi