Danas je nabildani snagator od 150 kg, a prije je bio kost i koža: Jedan događaj je sve promijenio

Potpuna promjena

Danas je nabildani snagator od 150 kg, a prije je bio kost i koža: Jedan događaj je sve promijenio

A. Čaušević

Nije nikakva tajna da mnogi muškarci nezadovoljni svojim fizičkom izgledem odluče da krenu u teretanu kako bi ojačali svoje tijelo te izgledali dominantnije u društvu.

Martyn Ford danas izgleda poput prave zvijeri zahvaljujući brojnim tetovažama i mišićavom tijelu, međutim prije nekoliko godina bio je kost i koža.

Englez se kao tinejdžer bavio kritekom. Tokom oporavka od povrede dobio je mononukleozu. Godinu je bio fiziči neaktivan pa je potpuno smršao.

Sa 19 godina imao je samo 73 kilograma što je ispod prosjeka za čovjeka visokog dve metra. Nakon ulaska u teretanu potpuno se promijenio i danas vaga 150 kilograma.

Odluka da napusti kritek te se maksimalno posveti treniranju i teretani od njega je učinila potpuno drugom osobom te je sada ovaj 38-godišnjak nije ni nalik na mršavog tinejdžera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDwcYdClWqr/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Normalnije je izgledao prije, sad je obicno cudoviste kojeg se svako boji i ljudi misle da ne freak
5 0
Arnel925
Prava momćina
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi