Mayweather je za najboljeg MMA borca izabrao relativno nepoznatog Uzbekistanca

Otkud mu on?

Mayweather je za najboljeg MMA borca izabrao relativno nepoznatog Uzbekistanca

E. Škorić

Floyd Mayweather je birao najboljeg MMA borca na svijetu i izabrao je relativno nepoznatu uzbekistansku zvijezdu Makhmuda 'Mach' Muradova.

Mayweather je američki bokser za kojeg je cijeli svijet čuo i koji je u karijeri ostvario 50 pobjeda bez ijednog poraza, a jegova posljednja borba bila je ona proti UFC-ove zvijezde Conora McGregora 2017. godine, koja je izazvala veliku pažnju.

Popularni "Money" ima izuzetno znanje i o drugim borbenim sportovima, pa je Muradova proglasio svojim najboljim MMA borcem.

Mayweatherovi fanovi bili su u čudu kako to da je Uzbekistanca izabrao ispred Georgesa St-Pierrea i Andersona Silve ili Khabiba Nurmagomedova ili Jona Jonesa.

ESPN-ov novinar Ariel Helwani je međutim uspio otkriti zašto je Mayweather izabrao Muradova. Naime, on je otkrio da je 30-godišnjak trenutno jedini MMA borac koji je potpisan pod Mayweatherovim brendom TMT (The Money Team).[twitter]https://twitter.com/FloydMayweather/status/1160732389183590402tw[/twitter]

Top Komentari

Ivica_Osim8
jede ****a
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije