McGregor: Boriću se ponovo, ja sam najbolji u ovom sportu
Foto: EPA

Irac se oglasio

McGregor: Boriću se ponovo, ja sam najbolji u ovom sportu

M. Šljivak

Conor McGregor nije odradio MMA borbu već godinu i po dana.

U oktagonu je posljednji put bio u novembru 2016. godine kada je pobijedio Eddieja Alvareza, a zatim se našao u bokserskom ringu nasuprot Floyda Mayweathera.

Irac je u svom vlasništvu imao pojaseve lake i perolake kategorije, ali mu je UFC odlučio oduzeti pojaseve zbog neaktivnosti.

Iako mnogi tvrde kako se neće vraćati, McGregor je spreman na povratak, što je na društvenim mrežama i najavio.

"Boriću se ponovo. Ja sam najbolji u ovom sportu", rekao je McGregor, te je otkrio kako je želio da uleti na meč protiv Frenkieja Edgara na UFC 222 koji se održava 4. marta.

Edgaru je u borbi za titulu protivnik trebao biti Max Holloway, ali je prvak zbog povrede otkazao nastup.

"Želio sam uskočiti u posljednji trenutak kako bih odradio posljednju borbu u perolakoj kategoriji. Rečeno mi je da nema dovoljno vremena da bi se sakupio novac koji je UFC-u za to potreban", napisao je McGregor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi