McGregor izvrijeđao šampiona: Werdum je obična pi.....!

Irac o Werdumu

McGregor izvrijeđao šampiona: Werdum je obična pi.....!

M. Šljivak

Conor McGregor sinoć je proglašen za najboljeg MMA borca.

Irac se na svečanosti u Las Vegasu nije pojavio, jer se sprema za meč protiv Rafaela Dos Anjosa, ali je govor kojeg je poslao izazvao dosta kontroverzi.

On je u obraćanju nazvao šampiona teške kategorije Fabricija Werduma, pičkicom, a ne prvakom.

"Izvinite što nisam mogao doći. Imam posla, jer postoji jedan čovjek koji mora biti pobijeđen, još jedan prvak koji mora biti srušen. Moram nahraniti sve vas propalice", rekao je McGregor, te se onda odlučio prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Fabricija Werduma nazvati pičkicom, jer je odustao od borbe protiv Stipe Miočića.

"Prvak teške kategorije je pičkica. Povukao se zbog bolova u nožnom prstu. Kakav je to šampion?", pita se Conor McGregor.

Werdum je trebao braniti pojas večeras protiv Caina Velasqueza, ali se Amerikanac zbog povrede povukao.

Stipe Miočić je bio prvi u redu za meč, no Werdum se zatim povukao zbog navodne povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi