McGregor je Khabiba nazvao kujom, ovaj uzvratio fotografijom koja će Irca itekako zaboljeti
Sprema se nova borba Conora i Khabiba, a strasti su uzavrele i već sada jedan drugog prozivaju

Irac je započeo, Dagestanac nastavio 'rat'

McGregor je Khabiba nazvao kujom, ovaj uzvratio fotografijom koja će Irca itekako zaboljeti

E. Škorić

Conor McGregor je još jednom popljuvao svog rivala Khabiba Nurmagomedova, ali ovaj mu nije ostao dužan.

McGregor je jesenas poražen od Khabiba, ali kao da se ne miri s tim porazom i još uvijek pokušava da makar verbalno našteti Dagestancu.

"Ne budi kuja!" Svaku rundu se žalio sucima, a ponašao se kao kuja i dok je imao gornju poziciju, to me zbunjivalo, ako se iko trebao žaliti sucima to sam bio ja. Ali borba je borba, koga boli briga. Plakao je sucima kao prava kuja. Pokušavao sam zabiti prste u njegovu Adamovu jabučicu", kazao je McGregor, pa je dodao:

"Mnoštvo ljudi u borilačkim sportova su kujice. Znam da ste siromašni, ali barem ne budite siromašne kuje".

Onda je uslijedio odgovor UFC-ovog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, nakon što ga je Irac nazvao "kujom".

On je na Instagramu objavio dvije fotografije: na jednoj je trenutak iz četvrte runde kada je Irca uhvatio submission kojim ga je pobijedio uz komentar: "S ovom sramotom ćeš živjeti do kraja svog života, ku...".

Dana White potvrdio: Khabib i Conor se ponovo bore

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je kako će se novi obračun Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora desiti ove godine.

Prvi dvoboj ovih boraca u oktobru 2018. godine privukao je veliku pažnju, a na kraju je Khabib potpuno uništio irsku zvijezdu, te ga je prisilio na predaju u četvrtoj rundi.

"Vjerujem da mnogi žele ponovo vidjetit u borbu. Moramo međutim sačekati da vidimo šta će se desiti sa kaznama, jer još nisu saslušani. Ipak, nova borba se mora dogoditi, a kada znat ćemo tačno kada se sve riješi oko suspenzija. Vjerujem da će to biti već ove godine. Ponavljam, moramo sačekati odluku Atletske komisije, ali da, borba će se dogoditi", rekao je White za TMZ Sports.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi