McGregor je pun tetovaža, a za jednu ne zna ni šta znači: "Bio sam pijan, to je arapski jezik"

Buran provod na Kipru

McGregor je pun tetovaža, a za jednu ne zna ni šta znači: "Bio sam pijan, to je arapski jezik"

E. Čaušević

Conor McGregor je jedan od sportista koji itekako voli tetovaže, a to se na njegovom tijelu itekako vidi.

Gotovo da nema mjesta na tijelu irskog borca gdje nema tetovaže iako je na početku karijere bio bez tetovaža. No, svaka tetovaža na njegovom tijelu ima zaista posebnu priču.

McGregor je otkrio da se prvi put tetovirao kada je imao 20 godina, te da je to uradio dok je bio na Kipru. Ono što je mnogima skrenulo pažnju jeste da je tetovaža na arapskom jeziku i da McGregor nije znao ni šta ona znači.

"Tetovaža na lijevoj nozi je mora prva koju sam uradio. Bio sam tada baš pijan. Bili smo na Kipru i odlučio sam da se tetoviram za 20 dolara. Ne znam ni šta piše tu, može da znači svašta nešto jer je to arapski jezik", poručio je McGregor.

 Arabic writing on McGregor's heel - he got it when he was drunk in Ayia Napa as a 20-year-old

McGregor nije htio da prepravi tu tetovažu i odlučio je da je ostavi jer je za njega itekako posebna iako uopšte ne zna šta tu piše.

Promo

Top Komentari

Samoiskreno
Pise Velez nema titule a postoji 100 godina
5 7
Keno
Koja ljenost od ovo causevica jbt... uglavnom tu pise "rak" za onog ko je zainteresovan
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi