Conor napao Dos Anjosa sa leđa: Završit ćemo ovo jednom
Foto - Instagram

McGregor pravi skandale

Conor napao Dos Anjosa sa leđa: Završit ćemo ovo jednom

Midhat Šljivak

Conor McGregor napravio je incident nakon vaganja za meč protiv Dustina Poiriera.

Irska MMA zvijezda je odlučila da sa leđa napadne brazilskog borca Rafaela dos Anjosa koji je zamjenski borac za meč Poirier - McGregor.

Došlo je do incidenta iza scene, a Dos Anjos je poručio da on neće olako pristati na igre Conora McGregora da će ovo kad-tad riješiti.

"Kakva si ti zmija. Prikradaš se iza leđa i glumiš žestokog momka. Završit ćemo ovo jednom. Ja nisam kao ostali sa kojima se okolo igraš", poručio je Dos Anjos.

RDA se sa Conorom trebao boriti 2016. godine. Ipak, borba je otkazana jer je Brazilac slomio stopalo, a u borbu je uskočio Nate Diaz koji je pobijedio McGregora.

Dos Anjos je u bogatoj MMA karijeri na omjeru od 30 pobjeda i 13 poraza.

Top Komentari

MaDaj
Conor ti je ona ofucana ravaku koja jos uvijek pokusava da bude u centru paznje .. nekad davno je bio gazda.. danas samo ljadro ...
3 1
Zaštita Identiteta
attention whore
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi