"McGregor ne želi borbu sa mnom jer bih mu ukrao muškost"
Ben Askren se smatrao jednim od najboljih boraca van UFC-a. Bio je šampion Bellatora i ONE FC-ja, a sa 34 godine dolazi u najjaču organizaciju

Ben Askren konačno spomenuo Conora

"McGregor ne želi borbu sa mnom jer bih mu ukrao muškost"

Midhat Šljivak

Dolazak Bena Askrena u UFC pobudio je veliku pažnju u borilačkom svijetu.

Askren je fantastičan u hrvanju i tvrdi kako je njegov stil borbe dominantan i da mu niko ne može ništa.

Nakon što je prozvao sve poznatije borce Askren je konačno spomenuo i Conora McGregora, čije je ime ranije izbjegavao.

"Jedan tupadžija iz velter kategorije da niko ne strahuje od mog stila borbe. To nije istina. Zadnje što neki opsni borac želi da mu se dogodi je da ostane bez muškosti. To je upravo ono što vam ja napravim. Držim vas koliko želim, udaram vas koliko želim i ništa ne možete napraviti", rekao je Askren, te je dodao:

"To je potpuno ponižavajuće. To vam kradet muškost i to je osjećaj koji takvi tipovi ne žele osjetiti. Conor ima dovoljno novca da to nikada ne bi htio riskirati", istakao je Askren.

Ovaj borac dolazi u UFC sa perfektnim omjerom od 18-0, a uskoro će saznati i ime svog prvog rivala u ovoj organizaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti