McGregor: Nisam se povukao

Irac objavio

McGregor: Nisam se povukao

Midhat Šljivak

Conor McGregor, fantastični irski MMA borac, oglasio se danas povodom otkazivanja njegovog meča s Nateom Diazom.

Irac tvrdi kako se nije povukao, iako je to nedavno najavio, ali da samo ne želi da mu veliki broj promocija kvari pripreme za meč.

Spreman je ponovo ući u dogovoreni meč s Nateom Diazom.

"Samo želim raditi svoj posao. Plaćen sam da se borim, a ne da promovišem događaje. Izgubio sam se u silnim promocijama. Ne želim biti u nekim emisijama pored neke gospođe, koju ne zanima ono što radim već svom dupetu želi osigurati povišicu. Ok, prihvatio sam to, dobili ste povišice, sada želim da se posvetim sebi", napisao je Conor, te je dodao:

"Uvijek ću biti tu. Još uvijek sam spreman za UFC 200. Smatram da bi trebali da mi olakšaju jer sam im donio 400 miliona dolara u posljednja tri nastupa. Spreman sam otići u New York, na press konferenciju, i da za USADA i UFC želim da kažem NISAM SE POVUKAO", napisao je Conor McGregor.

Ostaje da se vidi šta će UFC reći na ovaj odgovor irskog borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi