UFC službeno otkazao revanš McGregor - Diaz

McGregor najavio odlazak u penziju

UFC službeno otkazao revanš McGregor - Diaz

Endin Čaušević

Predsjednik UFC-a, Dana White, objavio je da je zvanično otkazan revanš meč između Conora McGregora i Natea Diaza.

Njih dvojia trebali su se boriti na UFC 200 događaju 9. jula, ali je njihov meč otkazan jer je McGregor jučer objavio da neće da učestvuje u promocijama događaja, uključujući snimanje reklama i press konferencije.

UFC je poručio da radi na spremanju novog događaja koji će se održati u Las Vegasu. McGregorov tweet shvaćen je kao poruka da on ima namjeru da se penzioniše.

Iako su mnogi prvo pomislili da je to njegova taktika da zbuni protivnika, otkaz njegovog meča protiv Diaza pokazala je da je irski borac ovaj put maksimalno ozbiljan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi