McGregor o meču s Khabibom: Prije meča sam stalno pio, imao sam neki otrov u sebi

Irac se prisjetio legendarne borbe

McGregor o meču s Khabibom: Prije meča sam stalno pio, imao sam neki otrov u sebi

Irski MMA borac Conor McGregor ove sedmice se vraća u oktagon. 

Conor će odraditi borbu prvi put poslije oktobra 2018. godine i poraza od Khabiba Nurmagomedova, a rival će biti Donald Cerrone.

Najpoznatiji MMA borac današnjice se u razgovoru za ESPN prisjetio borbe protiv Khabiba i priznao da je pravio neke greške u samoj pripremi jer je prije svega konzumirao alkohol. Kaže kako je to put na koji se više ne namjerava vratiti.

"Prošlo je nekoliko mjeseci kako sam prestao piti. Tri - četiri mjeseca nisam pio. Prije borbe s Khabibom sam pio, čak i u sedmici kada je borba bila na rasporedu. To nije nešto što sam inače radio. Imao sam neki otrov u sebi ili nešto slično. Ne znam zašto sam pio. Nisam živio na način na koji sam trebao. Ne vraćam se više na taj put", kazao je McGregor i dodao:

"Sada sam u boljoj poziciji. Pravio sam greške i bio sam čovjek da ih priznam i ispravim. To je upravo ono što sam uradio. Možda nisam savršen, ali sa kvalitetnim snom i punim stomakom, jako sam blizu perfekcije".

Inače, meč između McGregora i Cerronea na rasporedu je u nedjelju navečer (19. januara) u T-Mobile Areni u Paradise (Nevada).

Top Komentari

damaged
Izgleda ga brat Habib malo posavjetovao zadnji put kad su se sreli.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi