McGregor potpisao novi ugovor sa UFC-om i dobio je sve što je želio

Irac napravio pravi biznis

McGregor potpisao novi ugovor sa UFC-om i dobio je sve što je želio

Midhat Šljivak

Conor McGregor je bez dileme najveća UFC zvijezda.

Irski MMA borac se 6. oktobra vraća u oktagon u meču protiv Khabiba Nurmagomedova, ali to mu neće biti posljednji meč u UFC-u, kako su mnogi očekivali.

Predsjednik UFC-a Dana White je potvrdio da je Conor potpisao ugovor na šest borbi, a McGregor je napravio sjajan posao jer je od UFC-a dobio sve što je želio.

Usput će promovisati Proper viski kojeg on proizvodi, pa je njegov ugovor sa najjačom MMA organizacijom itekako vrijedan.

"Nije se teško bilo dogovoriti sa Conorom jer znamo koliko vrijedi", poručio je predsjednik Dana White.

Sigurno je da je irski borac napravio pravi biznis i cifre koje će zaraditi od borbi, ali posebno od prodaje viskija koji će biti i sponzor tokom svih mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti