McGregoru oduzeta vozačka dozvola na šest mjeseci
Problemima za McGregora u posljednje vrijeme nema kraja, a nadamo se da će ga ovo natjerati da se malo smiri za volanom.

Zbog brze vožnje

McGregoru oduzeta vozačka dozvola na šest mjeseci

Irski MMA borac Conor McGregor ponovo je ostao bez vozačke dozvole. 

Podsjetimo, McGregor je i ranije imao problema sa zakonom, a često su razlog bile stvari kao što su brza vožnja što je i sada slučaj.

On je u oktobru prošle godine pored grad Kill vozio čak 154 kilometra na sat i danas mu je zbog toga oduzeta vozačka dozvola na čak šest mjeseci.

Inače, ovo je čak 13. put da je McGregor prekršio neki saobraćajni propis otkad je dobio vozačku dozvolu.

Podsjetimo da je McGregor nedavno izgubio meč za titulu lake kategorije UFC-a od Khabiba Nurmagomedova, tako da se ovim samo nastavlja negativan niz u njegovom životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi