Međunarodni kick boxing turnir Ilidža Open 23. februara

Jedan od najmasovnijih i najkvalitenijih turnira u Sarajevu

Međunarodni kick boxing turnir Ilidža Open 23. februara

A. Haznadarević

Međunarodni kick boxing turnir ''Ilidža Open 2013'', na kojem će učestvovati oko 500 takmičara u svim uzrasnim kategorijama, bit će održan 23. februara u KSC Ilidža u Sarajevu. 

Takmičenje organzuje Kick boxing akademija Ilidža, a bit će održano u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora. Učešće su najavili klubovi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Turske, Mađarske i BiH, saopšteno je od organizatora manifestacije.

 

Turnir se tradicionalno održava svake godine povodom dana reintegracije Općine Ilidža, a dosadašnje najave obećavaju da će turnir biti jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih u Sarajevu. 

 

Turnir će biti održan pod pokroviteljstvom Općine Ilidža i Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.