Michael Chandler odmah krenuo na Khabiba: Kunem vam se, mogu ga pobijediti
Foto - Screenshot

Amerikanac još jedan u nizu

Michael Chandler odmah krenuo na Khabiba: Kunem vam se, mogu ga pobijediti

M. Šljivak

Michael Chandler je na fantastičan način debitovao u UFC-u.

Nekadašnji šampion Bellatora je u svom prvom nastupu u najelitnijoj promociji fantastično nokautirao Dana Hookera i zatim je prozvao imena iz samog vrha kategorije.

"Conor McGregor! Iznenađenje. Novi kralj divizije je tu. Dustin Poirier. Ti si naredni i Khabib. Ako budeš spreman da nas počastiš svojim povratkom u UFC oktagon u potrazi za 30. pobjedom, moraš nekog pobijediti, pobijedi mene ako možeš", poručio je Chandler.

Na press konferenciji Chandler je ponovo Khabiba.

Oglasi

"Najveći si svih vremena, neporažen i izgledaš nepobjedivo. U pravu si, niko ti od ovih momaa nije ravan i nemaš potrebe da se boriš ponovo sa njima", rekao je Chandler i zatim se obratio novinarima.

"Kunem vam se, mogu pobijediti Khabiba i to sam mu rekao. Bit će 29 i Chandler", poručio je 34-godišnji borac.

Međutim, po svemu sudeći Khabib se više neće vraćati u oktagon. On je danas postavio fotografiju na kojoj se zahvalio na svemu prvom čovjeku UFC-a Dani Whiteu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKayGc5MU3n/[/instagram]

To bi mogao biti znak da je zaista konačno kraj.

Top Komentari

Hix
Nije jos imao ozbiljnog protivnika a vec prozova, dustin, ferguson, khabib, ghete,... svi bi ga razbacali
6 0
Sanska_Prangija
Idiot, 34 godine ima lik i provocira dagestanskog medjeda najboljih godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi