Bijesni Mike Tyson pretukao čovjeka u avionu
Foto - Screenshot

Skandal legendarnog boksera

Bijesni Mike Tyson pretukao čovjeka u avionu

M. Šljivak

Legendarni bokser Mike Tyson (55) napravio je težak incident u avionu.

Tysona je iznervirao jedan od putnika koji je prešao sve granice s ponašanjem, pa je čuveni bokser odlučio reagovati.

Iron Mike se okrenuo prema momku koji ga je uznemiravao i zatim mu je zadao nekoliko udaraca, piše TMZ.

Tyson je bio veoma raspoložen pred let. Fotografisao se s momcima, ali su oni zatim počeli ismijavati čuvenog šampiona. Posebno se to odnosi na momka koji je sjedio iza Mikea i prešao je sve granice.

Oglasi

Šampion je odlučio reagovati. Okrenuo se i počeo je da tuče momka koji je potom pokazao tragove udaraca na glavi.

"Polizao sam žabu i rekla mi je da se vratim u ring"

Legendarni Mike Tyson imao je uspješan povratak u ring 2020. godine kada je u egzibicionom meču remizirao s Royom Jonesom Juniorom iako je u ringu bio mnogo bolji rival.

Tyson je pokazao da je još uvijek zaista žestok. Njegovi udarci su veoma opasni, a Mike je u podcastu Joea Rogana još jednom otkrio da su psihodelična sredstva bila razlog za povratak.

Zapalio je džoint u studiju Joea Rogana i počeo je priču.

"Polizao sam žabu i žaba mi je rekla: 'Moraš to da napraviš, moraš", otkrio je Tyson uz začuđeno lice Joea Rogana koji je u pitao: "Žaba ti je rekla da se vratiš?

Oglasi

"Da. Rekla mi je da to moram napraviti i izgubio sam kilažu".

Tyson je otkrio i da je umjesto Roya Jonesa trebao da se bori s Bobom Sappom.

"Trebalo je da se s njim borim umjesto Roya Jonesa. Roy se umiješao, još neki bokseri, Evander Holyfield i onda ovaj klinac Jake Paul. Tako je počela njegova priča", tvrdi Tyson.

Iron Mike još uvijek je u treningu. Najavljuje se mogućnost nove egzibicione borbe i vidjet ćemo hoće li se ona i desiti.

Kao profesionalac Tyson se umirovio 2005. godine porazom od Kevina McBridea i s omjerom od 50 pobjeda, šest poraza i dva no contest meča.

Top Komentari

Arnel925
Dobio sta je tražio. Volio bi da ga je više prebio
19 0
VELEZ
Zasluzio covjek.
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije