Oči u oči sa Tysonom: Pitao sam se hoće li me zagrliti ili će me patosirati?
Foto - EPA

Eddie Hearn o susretu sa Iron Mikeom

Oči u oči sa Tysonom: Pitao sam se hoće li me zagrliti ili će me patosirati?

M. Šljivak

Ugledni promotor Eddie Hearn otkrio je kako je izgledao njegov prvi susret sa Mikeom Tysonom.

Čovjek koji se brine o karijeri Anthonyja Joshue danas je glavna faca u svijetu boksa, ali nekada nije bilo tako, pa je i za Tysona bio obični anonimus.

Opisao je Hearn svoj prvi susret sa Iron Mikeom. Nije bilo nimalo ugodno.

"Sreo sam ga u noćnom klubu u Las Vegasu. Bilo je dosta ljudi okolo, ali vidjelo se da je tužan i usamljen", počeo je priču i nastavio je:

"Prišao sam mu i rekao: Šta ima prijatelju! Kako si? U to doba nisam ni sanjao da ću jednog dana biti promotor, ali sam mislio da svi znaju mog oca Barryja Hearna. Znam da je pomislio dvije stvari. Prva je: Ko si je*ote ti? I druga: Ko je Barry Hearn?", rekao je ugledni promotor.

Nije mu bilo lako stojati pred Mikeom.

"Samo me je pogledao i utjerao mi je strah u kosti. Pomislio sam: Da li će me zagrliti ili će me patosirati istog trenutka?", istakao je Hearn.

Mike srećom nije reagovao i Eddie je prošao bez ikakvih posljedica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi