Arapski šeici će Tysonu i Holyfieldu isplatiti gotovo 300 miliona dolara

Nevjerovatna cifra za veterane

Arapski šeici će Tysonu i Holyfieldu isplatiti gotovo 300 miliona dolara

M. Šljivak

Treći meč Mikea Tysona i Evandera Holyfielda jako je blizu realizacije.

Timovi dvojice legendarnih boksera već odavno pregovaraju o trećem obračunu, a meč bi se tokom ljeta trebao održati u nekoj od arapskih zemalja.

Mnogo novca je u igri za ovaj meč. Iako skupa imaju 112 godina, svi ponovo žele vidjeti obračun dvije legende, a arapski šeici su spremni da za ovaj meč izdvoje blizu 300 miliona dolara.

Tyson tvrdi da bi svoj dio dao u dobrotvorne svrhe.

"Treća borba sa Holyfieldom? Da. Za dobrotvrone svrhe ja baš to ono što treba. Možete li zamisliti Evandera i mene ponovo u ringu? Svijet je pun ljudi kojima treba pomoć, a takav šou može pomoći mnogima", rekao je Tyson.

Oglasi

Evander Hoylfield je odavno želio novi obračun sa Iron Mikeom.

"Odavno smo u kontaktu. Spreman sam za borbu i znam da će se ona desiti. U sjajnoj sam formi, a ova borba će donijeti ogromnu zaradu", rekao je Holyfield.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLFI1GchQ1Y/[/instagram]

Holyfield sa 58 godina i Tyson sa 54 godine su zaista impresivni u ringu i svakako bi njihov još jedan meč izazvao veliku pažnju.

Podsjetimo, Holyfield vodi sa 2:0 u pobjedama. Dobio je Mikea 1996. i 1997. godine, a u drugom meču mu je Tyson odgrizao komadić uha.

Top Komentari

user1604593678
Ja sam musliman al svim ovim muslimanskim seicima se na****. mame,300 miliona oni bi dali za dva penzionera dok djeca sirom svijeta gladuju pocevsi od arapskih zemalja Afg,Palestina,Iraq da ne govorim za afriku dok legenda kralj Mike Tyson bi dao dio u dobrotvorne svrhe...Aferim kralju i kapa do poda jos vise te gotivim i treba im uzeti dusu arapsku mamu im.
6 1
Zoilomas
Neka neka, dok vi bacate pare na gluposti Israel je glavni u svijetu sto se tice tehnologije i napredka. Glupi maloumni majmuni bacaju bogatstvo za jednu noc. Neka neka, doci ce kraj i tim parama pa ce vam te nebeske zgrade pozutiti od pisake.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi