Nesretni reper usred emisije 'stao na žulj' Mikeu Tysonu

Nije mu bilo lako

Nesretni reper usred emisije 'stao na žulj' Mikeu Tysonu

M. Šljivak

Mike Tyson je poznat kao čovjek koji se ne libi reći svima u lice ono što misli o njima.

Legendarni bokser još uvijek je strah i trepet za mnoge, pa se mnogi i ne usuđuju previše pričati pokraj njega.

Ipak, reper Boosie Badazz je otišao predaleko u Tysonovom podcastu Hotboxin. Komentarisao je homoseksualce, govorio je određene stvari o njima koje se Mikeu nisu dopale.

Ranije je ovaj reper spominjao 12-godišnjeg sina Dwyanea Wadea koji je odlučio promijeniti spol, a Tyson nije želio da mu u emisiji iskazuje n nepoštovanje prema homoseksualcima.

[twitter]https://twitter.com/GodBodyZen/status/1320028003263520771[/twitter]

"Često bih trebao začepiti usta", poručio je reper, a zatim mu je Mike očitao 'bukvicu'.

"Pa, zašto onda ne začepiš? Zašto to govoriš o njima? Moguće je da si ti gej i samo bježiš od toga vrijeđajući ih. Ako si strejt, zašto vrijeđaš ljude?", upitao je Tyson repera koji je pokušavao objasniti svoje postupke.

Nije mu bilo lako to je sigurno...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti