Tysonove priče djeluju nevjerovatno: Zašto je Mike mrzio Michaela Jacksona?
Foto - EPA

Imao je razloge

Tysonove priče djeluju nevjerovatno: Zašto je Mike mrzio Michaela Jacksona?

M. Šljivak

Čuveni Mike Tyson ispričao je nevjerovatnu priču o svom odnosu sa pop legendom Michaelom Jacksonom.

U jednom od podcasta Iron Mike se sjetio trenutka u kojem ga je Michael ponizio jer ga navodno nije prepoznao.

"Upoznao sam ga na koncertu u Clevelandu. Tu sam došao sa Don Kingom (čuveni promotor), bio sam šampion i sva ta sranja. Don je Michaelu pokazao znak mira (peace sign), Michael mu je uzvratio. Ja sam isto pokazao, on nije odgovorio", počeo je Tyson priču i T.I podcastu i nastavio je:

"Pitao sam se, da li me je isfurao? Pomislio sam, ne nije, samo me nije vidio. Ne bi me smio izraditi jer sam ja je*eni šampion. Don i ja smo potom otišli iza scene, Michael ponovo dolazi i razgovara sa Don Kngom, ali meni se ne obraća. Odmah sam rekao da želim da ga upoznam. Otišao sam do njega, a on me je pitao da li me odnekud poznaje i da sam mu poprilično poznat. Uništio mi je ego. Rekao sam mu da sam samo fan, da mi je zadovoljstvo što sam ga upoznao i on je sjeo u automobil i otišao je".

Godinama Tyson nije želio da čuje za Jacksona. Mrzio ga je zbog onog što mu je napravio sve dok ga ovaj nije pozvao na zabavu.

"Pozvao me je jednom i rekao sam da dolazim. Družili smo se i bio je zaista dobar momak. Ali, uvijek sam razmišljao o tome da me je ponizio. Znao si ko sam, zašto si me ponizio", priča Tyson.

Život Iron Mikea je zaista nevjerovatan i ima tu gomila materijala za fantastičan dokumentarni film.

Top Komentari

Penderinos
Nediraj nam Majkla, kralja popa ! Najveća muzička legenda uz Freddieja
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi