Tek će ovaj meč da bude istinski spektakl: Mike Tyson prihvatio meč protiv najvećeg rivala
Foto - EPA

Evander Holyfield objavio

Tek će ovaj meč da bude istinski spektakl: Mike Tyson prihvatio meč protiv najvećeg rivala

Midhat Šljivak

Mike Tyson nedavno se vratio u ring nakon 15 godina pauze.

On se u egzibicionom meču sastao sa Royjem Jonesom, a borba je nakon osam rundi završena neriješeno.

Mnogi su zatim prozvali Tysona na meč. Među njima je i njegov najveći rival i čovjek koji ga 1997. godine dva puta pobijedio Evander Holyfield.

Njihov meč u kojem mu je Tyson odgrizao uho je jedan od najslavnijih ikad, a čini se kako ćemo sada gledati i treći obračun. Barem tako kaže Holyfield.

"Razgovarali smo sa Tysonovim timom. Izgleda da ćemo imati treću borbu. Idemo", rekao je Holyfield.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIi9_u3l37h/[/instagram]

The Real Deal je tri godine stariji od Iron Mikea. Legendarni šampion je međutim u ringu bio mnogo duže, a pvoukao se 2011. godine sa gotovo 49 godina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFmkSqsBNg4/[/instagram]

Međutim, trenirati nije prestao. Izgleda zaista fenomenalno i nema dileme da bismo mogli gledati zaista spektakularan meč.

Top Komentari

miki30
Kakav ba spektakl, pa ovo je obično proseravanje i hebavanje naroda u mozak. Pa ovi se samo valjaju u ringu. Zna svako malo dijete da hoće pare da uzmu, idite ljudi ba šetajte sa unučićima, manite se boxa u 6. deceniji života.
3 1
Mele
Kakvih mladjih boksera ima , ovi su jos tata mata za njih. Holyfild je jedini 4 puta bio sampion,izgubio od Bouwija i lenoxa, ostale je vecinom dobijao. Zadnji pokusaj sa 45 g u Moskvi na poene izgubio od S Ibragimova. onaj posljednji mec protiv one Danske kobasice i ne racunam.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi