Mike Tyson ima pik na šampiona: On je mali uplašeni čovjek, isprašio bih mu d**e...
(Foto: EPA)

Legenda ne voli drugu legendu

Mike Tyson ima pik na šampiona: On je mali uplašeni čovjek, isprašio bih mu d**e...

M. Šljivak

Mike Tyson je bez ikakve dileme jedan od najvećih boksera svih vremena.

Tyson je imao zaista ogromnu karijeru kroz koju je imao dosta uspona i padova, a danas živi daleko od ovog sporta i proizvodi marihuanu na vlastitoj plantaži.

Često se međutim Iron Mike pojavljuje u medijima. Uvijek kaže ono što mu je na srcu i priznao je kako postoji jedan čovjek koji ga izuzetno nervira.

To je neporaženi šampion i bokserska legenda Floyd Mayweather. Ne voli ga Tyson nikako i jasno ističe da bi ga razbio na ulici i u ringu.

"Isprašio bih mu dupe. To čak ne bi bio meč, razbio bih ga na ulici i u ringu", istakao je Mike, te je govorio i o činjenici da se Floyd nedavno usporedio sa najvećim svih vremena Muhammadom Alijem.

"Da je blizu veličine kakva je Muhammad Ali vodio bi svoju djecu sam u školu. Priča o nekoj veličini, a ne može djecu u školu da odvede. Veličina se ne ogleda u tome kako štitite sebe od ljudei, već u tome da vas ljudi prihvataju. Ako ne smije da vodi djecu sam u školu, on je samo jedan mali uplašeni čovjek", poručio je Tyson.

Iron Mike je u karijeri na omjeru od 50 pobjeda i šest poraza i najmlađi je šampion svijeta u historiji teške kategorije.

Top Komentari

AmaRam4
Kako lažete mater vam **** neki dan intervju za GQ sports, u sat vremena nikog ije spomenuo nit vrijeđao, nego su mu oni postavili pitanje, šta mislite o Floydu, on je rekao jedan od najboljih boksač i tako to..., pa onda su ga pitali za "meč" na ulici izmedju njih dvojice, Tajsa je rekao na ulici bi ga pojeo, a u ringu u istoj kategoriji bilo bi nezgodno
1 0
Adnanos
Volim Alija a i Tysona a ovog crva nepodnosim
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi