S kim bi se Tyson volio naći na pet sekundi u ringu?
Foto - EPA

Nikad ga nije zaboravio

S kim bi se Tyson volio naći na pet sekundi u ringu?

M. Šljivak

Mike Tyson je tokom bokserske karijere poznat kao jedan od najvećih udarača.

Brojni bokseri pali su pred razornim udarcem Iron Mikea, a nakon 15 godina je odlučio da se vrati i da protiv Royja Jonesa priredi još jedan spektakl svojim fanovima.

Nakon jednog njegovog meča 7. decembra 1996. godine protiv Brucea Seldona upucan je njegov dobar prijatelj, legendarni reper Tupac Shakur.

On je šest dana kasnije od zadobijenih rana preminuo, a Tyson je uvijek govorio da bi rado da se nađe oči u oči sa ubicom..

"Volio bih kada bi mi dali samo pet sekundi u ringu sa Tupacovim ubicom", rekao je Tyson.

Osumnjičeni za smrt Orlando Anderson (ubijen 1998. godine) nije osuđen zbog nedostatka dokaza, a sa ubistvom se povezivao još jedan legendarni reper The Notorious BIG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi