Mike Tyson protiv velike bijele ajkule

Najavljen okršaj

Mike Tyson protiv velike bijele ajkule

M. Šljivak

Mike Tyson imat će već narednog mjeseca veliki izazov.

Discovery Channel objavio je kako će njihov gost za ovogodišnju 'Sedmicu ajkula' biti Mike Tyson, a ovog puta su najavili okršaj Iron Mikea i ajkule.

Ova televizijska stanica svake godine ima sedmicu posvećenu morskim psima. Ovog puta gost je Mike Tyson, a s obzirom na to da je ovogodišnji program najavljen kao Tyson vs. Jaws, vjeruje se da će Tyson 'potući' s ajkulom.

Već je otkriveno kako će se bitka održati ispod vode. Najavit će je poznati najavljivač Michael Buffer, a epizoda bi se trebala emotivati 9. augusta.

"Uz glasovitog najavljivača Michaela Buffera ova dva teškaša će se susresti ispod vode, gdje će Mike Tyson pokušati nokautirati ogromnog morskog psa. Sve u svrhu istraživanja. I bez brige, nijedan morski pas nije povrijeđen tokom snimanja", saopšteno je iz Discoveryja.

Ostaje nam da vidimo kako će sve ovo izgledati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi