Čovjek je sa 55 godina pravo 'čudovište': Pogledajte nestvarne udarce Mikea Tysona
Foto - Screenshot

Još ima bombe u rukama

Čovjek je sa 55 godina pravo 'čudovište': Pogledajte nestvarne udarce Mikea Tysona

M. Šljivak

Čuveni Mike Tyson ne prestaje sa treninzima.

Otkako se ponovo posvetio zdravom načinu života Tyson se posvetio žestokom treningu i svakodnevno ih odrađuje u žestookom ritmu.

Legendarni bokser sa 55 godina izgleda zaista odlično i neće biti nikakvo iznenađenje ako ga uskoro ponovo budemo vidjeli u ringu.

Iron Mike svakodnevno trenira. Bombe su još uvijek u njegovim rukama i nema dileme da bi mnogo mlađi bokseri imali ozbiljne probleme da ostanu na nogama prilikom ovih udaraca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRhTb_jlett/[/instagram]

Podsjetimo, Tyson je prošle godine imao meč protiv Royja Jonesa Juniora koji je završen neriješenim rezultatom.

Bio je to egzibicioni meč u kojem je Mike pokazao mnogo više, ali kako nije bilo zvaničnog bodovanja i sudija, pobjednika nije bilo.

Legendarni bokser profesionalnu karijeru je završio 2005. godine sa omjerom od 50 pobjeda šest poraza i dva nevažeća meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi