Miletiću drugo mjesto, Vujičiću treće

Sjajan nastup na juniorskom kupu

Miletiću drugo mjesto, Vujičiću treće

S. Mlaćo
Teme:

Naši najuspješniji juniori u džudou ovog vikenda nastupili su na Evropskom juniorskom kupu.

Toni Miletić u kategoriji do 90 nakon pet pobjeda i jednog poraza osvojio je izvanredno drugo mjesto, dok je Vasilije Vujičić u kategoriji plus 100 kg osvojio treće mjesto nakon četiri pobjede i jednog poraza. Mladi Igor Vračar zauzeo je peto mjesto, još su nastupili i ubilježili po jednu pobjedu Husein Gegić, Vuk Elez i Anđela Samardžić.

Nakon odličnog nastupa naših juniora na Balkanskom prvenstvu u Zvorniku nastavljen je niz osvajanja medalja, a već za dvije sedmice očekujemo ponovni nastup naših juniora na WORLD junior Judo Tour u Sarajevu 06. i 07. Jula 2019.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije