Beskućniku platili da uđe u ring s 'Mini Hulkom' - Nesretni čovjek je brutalno prebijen

Sve je bilo gotovo veoma brzo

Beskućniku platili da uđe u ring s 'Mini Hulkom' - Nesretni čovjek je brutalno prebijen

M. Šljivak
Teme:

Epic Fighting Championship naziv je ruske organizacije koja organizuje vjerovatno najbizarnije mečeve na svijetu.

Rukovodstvo ove borilačke organizacije zna napraviti pravu zabavu za sve koji su spremni platiti da vide borbu, a tako je i tokom ovog mjeseca.

Protekle sedmice organizovan je i meč između izvjesnog Mini Hulka i čovjeka nadimka 'Bik', beskućnika kojem su ponudili borbu.

Nesretni beskućnik nije imao šanse protiv mnogo manjeg, ali dosta spremnijeg protivnika.

Hulk ga je od prve minute bacao po podu, zadavao mu je udarce, a zatim ga je i ugušio u finišu prve runde.

Zaista bizarna borba, ali ništa na što od Rusa nismo navikli u prethodnim godina.

Pogledajte sve borbe s nedavno održanog eventa, a tu je nekoliko zaista bizarnih borbi.

Top Komentari

Shaba
Najvece nakaze su sami organizatori, koji za novac sve prodaju. Iskoristis neciju muku, dovedes ga da bude vreca. Drugi patuljasti covjek, iako mnogo manji, vidi se da trenira i da zna.Realno je bilo dovest drugog covjeka patuljaste gradje al koji se takodje bavi ovim sportom, ovako su iskoristili "hendikepe" obojice da se nasladjuju bolesnici koji imaju para da se smiju tudjoj nesreci
3 0
lega
Pa kad je već ušao u ring sa većim od sebe ima hrabrost zasto ne pokuša sa nekim tko nije beskucnik sa nekim što ima bar malo snage i kondicije da vidi kako je bit na podu bespomocan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi