10

Komentari (10)

svasta
Problem Bektica je sto mu sam nudi vrat! Uz to je manji rastom , pokusava hrvanjem a to mu je losa strana i tu izgubi puno energije!
X_BoSniaN_BuLL_x
Ma jak je Bektic, samo sto je mentalno oslabio, od onog Knockout se nikada vise nije povratio, i ne bori se vise sakama sto mu je bilo najace oruzije
Barbarez9
Jbg nesto je debelo zapelo
user1583752673
Dzumhur ufc-a. Steta
nikokovac
Momak ostavi se toga pocni se baviti uzgojem malina.poyy
Zoilomas
Razocarao si me Bekticu ali ipak sve ti najbolje zelim, glavu gore i mozda imas mozda jos jednu zadnju priliku i to je to.
Keno
bio je bolji bektic al sta je tu je glavu gore i ponovo
Shik
Brate moramo biti svjesni toga. Ovo su kamikaze koje nemaju veze sa prirodnom ishranom i treninzima. Toje kao bateriju ukljuci u toku noci napuni i po gasu sutradan.Ovo nema veze sa realnoscu.Brate Bekticu prosla su vremena Kada je sve bilo normalno izgubiti ili pobijediti.Ovo je nesto sto neznamo staje.. Idi brate startaj maline jagode bilo sta djeces pare zaradivati a batine nedobivati. Olaksaj nas nostalgicnih patnji.Jasam patriota taman daje ribolov u pitanju.Tesko dozivljavam poraze zemljaka u bilo kom takmicenju.
amr192837
Realno i ne treba više da bude član Ufc-a.. žao mi je što nije iskoristio bolje svoj talenat Al šta je tu je..
Sejo1979
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.