Nestvarne scene sa ulice: MMA borac spasio život policajcu
Foto - Screenshot

"Prsti su mu bili na pištolju"

Nestvarne scene sa ulice: MMA borac spasio život policajcu

M. Šljivak
Teme:

MMA borac Mark Anthony Gonzales spasio je život policajcu u San Antoniju.

Gonzales je išao na trening kada je na ulici uočio policajca koji pokušava uhapsiti kriminalca, ali mu to nije išlo od ruke.

Došlo je do velike borbe. Osumnjičeni je bio veoma blizu da dođe do pištolja, a tad je na scenu stupio Gonzales.

Pomogao je policajcu da savlada osumnjičenog. On je na kraju uhapšen i optužen je za pokušaj povrjeđivanja policajca i pokušaj krađe pištolja.

[twitter]https://twitter.com/Tr00peRR/status/1434903946124988417[/twitter]

Sam Gonzales nema baš najbolji odnos sa zakonom. Trenutno je pod kaucijom van zatvora, ali nije imao dileme da li u ovom slučaju pomoći policajcu.

"Nemam baš najbolji odnos sa policijom ili sistemom zbog svega što mi se dešavalo. Odlučio sam pomoći jer sam smatrao da je to ispravna stvar", rekao je Gonzales i dodao je:

"Pomislio sam: Ovom čovjeku je hitno potrebna pomoć. Bila je to situacija život ili smrt. Pokušao mu je uzeti pištolj i ja sam ga zaustavio dok su mu prsti bili na pištolju", rekao je Gonzales.

Gonzales nije poznat u svijetu mješovitih borilačkih vještina, a spašavanje policajca moglo bi mu itekako koristiti u budućnosti.

Top Komentari

dinass
Ma pravi mma borac bi savlado sam ovakvu kljusinu za 5 sekundi a ovdje dvojica jedva hahahah ja sramote i policajca i mma borca. Neki dan je borkinja iz klase srednje.kvalitete sredila provalnika da mu je trebala nova licna.
3 4
Zulfikar
Sada neka ga SAPD zaposli, tako da se ne šiba po kavezima da bi prehranio porodicu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi