Ovo su najluđe borbe na svijetu: Brutalni obračuni pet na pet
Foto - Screenshot

Nevjerovatne borbe

Ovo su najluđe borbe na svijetu: Brutalni obračuni pet na pet

M. Šljivak

Borilački sportovi iz dana u dan postižu sve veću popularnost.

MMA je najbrže rastući sport na svijetu. Borci su velike zvijezde, ali najzanimljivije borbe ipak se dešavaju u manje poznatim organizacijama.

Rusi i Poljaci prednjače u organizaciji dosta čudnih mečeva, a jedna od promocija donosi obračune timova.

[twitter]https://twitter.com/MikeyThomasMMA/status/1433885776522186755[/twitter]

Organizacija Team Fighting Championship organizuje borbe pet na pet. Ekipe dolaze iz cijelog svijeta kako bi se borile, a obračuni znaju biti zaista brutalni.

Do sada je organizovano 15 priredbi. Dominantni su Poljaci koji imaju najbolje timove i nemaju milosti prema protivnicima.

Ovakav način borbe privlači zaista veliku pažnju i sigurno je da ćemo u budućnosti od sličnih organizacija vidjeti još mnogo zanimljivih obračuna.

Top Komentari

hase73
Jel i ovo plemenita vještina?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi