MMA svijet priča o herojskom potezu Denisa Stojnića

Zadivio je potezom

MMA svijet priča o herojskom potezu Denisa Stojnića

Midhat Šljivak

MMA borac Denis Stojnić napravio je herojski potez nakon što je odbranio djevojku ispred lokala čiji je vlasnik.

Nepoznati muškarac je po izlasku iz kluba napao djevojku sa kojom je bio u društvu, a kada je to vidio na kamerama, Stojnić se odlučio obračunati sa nasilnikom.

Naravno, protiv MMA borca nije bilo nikakve šanse. Stojnić ga je veoma brzo bacio na pod i nasilnik je spriječen u daljem povrjeđivanju nesretne djevojke.

O potezu Denisa Stojnića danas bruji MMA svijet. Čak je i najpopularniji MMA novinar svijeta Ariel Helwani obratio pažnju na ovaj čin bh. borca, ali ni on nije jedini.

Video je podijelilo dosta portala koji prate MMA širom svijeta i naravno komentarti su više nego pozitivni.

Denis Stojnić već dvije godine nije imao borbu

Denis Stojnić je nekada bio član najveće svjetske organizacije. Tamo je radio borbe sa velikim imenima ovog sporta, među kojima je i jedan od najboljih boraca svih vremena Cain Velasquez.

Iako je bio u velikoj seriji od osam uzastopnih pobjeda, 38-godišnji Stojnić već više od dvije godine nije bio u oktagonu. Ono što je poznato je činjenica da se nije službeno povukao, pa bismo mogli uskoro očekivati njegovu novu borbu.

The Meance je u karijeri odradio ukupno 16 borbi. Čak 13 ih je dobio, tri je izgubio, ali od velikih imena kao što su Cain Velasquez i Stefan Struve, dok mu je prvi poraz u karijeri još 2007. godine nanio Holanđanin Jessie Gibbs.

Top Komentari

teddy sheringham
Nova dimenzija reklame by propali borac, vijećnik, političar...
32 14
hake
Jel vas stid da objavite namontiranu ko fol šutku, a sve da bi se podigao promet usranom Denisovom kafiću?
32 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi