Molio ga je da prestane: Bivši prvak isprebijao perverznjaka kojeg je zatekao pod tuševima u dvorani

Joe Schilling nije imao milosti

Molio ga je da prestane: Bivši prvak isprebijao perverznjaka kojeg je zatekao pod tuševima u dvorani

M. Šljivak

Nekadašnji prvak Gloryja Joe Schilling objavio je snimak na kojem brutalno prebija nepoznatu osobu.

Iako su mnogi ostali šokirani brutalnim prebijanjem momka koji ga moli da prestane, Schilling je objavio šta se dešavalo i zašto je došlo do sukoba.

"Uhvatio sam perverznjaka sa dildom u kupaonici mog objekta. Nije mi žao zbog ovog", napisao je Schilling, a zatim je pobliže objasnio sve.

"Dok sam vodio trening ovaj tip je ušao u dvoranu. Rekli su mi da je otišao pod tuš i pomislio sam da je beskućnij koji se želio istuširati. Odlučio sam sačekati da izađe, vodu je ugasio, ali nije izlazio. Pokucao sam na vrata, nije odgovarao, počeo je vrištati, a kada je otvorio imao sam šta vidjeti. Tip je koristio dildo u kupaonici", dodao je poznati kickboxer.

Komentari zbog ovoga su različiti. Jedni ga osuđuju, a drugi tvrde da je napravio pravu stvar.

Ovaj 36-godišnji borac je u kickboxing karijeri na omjeru od 23 pobjede i 9 poraza, bio je prvak Gloryja srednje kategorije, dok je u MMA na omjeru 4-6.

Top Komentari

Penderinos
A gdje mu je ženska kad je koristio dildo
1 3
Jupp
Gdje je video?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi