13

Komentari (13)

stakleni
Znači tip je otišao u javno kupatilo privatnog biznisa da iza zaključanih vrata koristi dildo. Da li je to protuzakonito? Možda može biti neki prekršaj, u vrh glave. Na drugoj strani imamo čovjeka koji je profesionalni borac i koji golim rukama može ubiti običnog čovjeka. On je brutalno pretukao čovjeka. Nije se radilo o samoodbrani, i za ovo bi trebao odležati barem pola godine u zatvoru. Realno govoreći. New možeš sebe stavljati iznad zakona tako.
Sanska_Prangija
Trebo mu je tog dildu jos u pakaš gurnuti. Daj malo Morala ljudi
Penderinos
A gdje mu je ženska kad je koristio dildo
realno_govoreci
Derpašima ne treba žensko
Ante G.
@Penderinos Drug, stvarno si intelektualno inferioran. Svaki put kada me neki komentar izuje iz cipela, gluposcu, isto ime stoji. Suzdrzi se nekad, ne moras sve prokomentarisati. Cutanje mudrom dobro stoji... Budali jos bolje.
Jupp
Gdje je video?
Penderinos
@Jupp zar bi to volio gledati kako si neki derpe dildo tura u ***** ? Za takve stvari se traži po porno sajtovima a ne sportskim programima
Keno
tex_willer
Ma zaj...va se lik. Ili možda ne?
Jupp
@Penderinos ti si stvarno glup druze..
NKZ1922
@Penderinos pitao je za video tuče, glupane. Ovi su ga tek kasnije stavili u članak
Vuk13
A sta vi mislite da on nije znao da pita za video od tuce....komentar mu je vrhunski kad je napisao zar bi volio to gledati:):)
Penderinos
@Vuk13 bravo druže konačno da neko skonta a ovaj @Jupp izgleda neki mrguda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.