Bruka poljskog čudovišta - Dva puta je veći od rivala, a nokautiran je za 27 sekundi

Uzalud masa

Bruka poljskog čudovišta - Dva puta je veći od rivala, a nokautiran je za 27 sekundi

Midhat Šljivak

Pawel Mikolajuw, poznatiji kao Popek Monster, doživio je težak nokaut u borbi protiv Francuza imena Maxime Bellamy u organizaciji GROMDA. Iako mnogo veći od rivala, pao je nakon 27 sekundi.

Popek Monster doživio je pravu blamažu na Gromda 15 eventu. Njega je rival imena Maxime Bellamy teško nokautirao nakon samo 27 sekundi borbe.

Poljak je u borbu ušao mnogo veći i teži od svog protivnika. Najavljivao je veliki nokaut, no na kraju je on bio taj koji je otišao u carstvo snova.

Žestoko je 45-godišnjak krenuo u meč. Pogodio je protivnika s nekoliko žestokih udaraca, no ovaj je to sve izdržao i zatim je krenuo u kontru.

Ubrzo je ogromni Poljak bio na podu. Doživio je težak nokaut, nije se mogao podići i sudija je proglasio pobjedu francuskog borca.

Oglasi

Monster se oglasio nakon poraza i priznao je kako nije očekivao tako brz završetak borbe, ali ni tako brzog protivnika.

"Sve se desilo veoma brzo. Moram priznati da ovo nikako nisam očekivao", rekao je Monster Popek i dodaje:

"Bio je prokleto brz. Želio sam mu stegnuti francusku kravatu kao šalu jer je Francuz, ali nije prošlo. Čovjek je ipak šampion".

Žali 'poljsko čudovište' što nije uspio dovršiti meč kada je bio u punom naletu.

"Pogodio sam ga desnim direktom, ali propustio sam ga završiti. Vjerovatno će svi pisati da sam gubitnik, ali pozivam sve takve da uđu u ring", poruka je ovog 45-godišnjeg repera i borca.

Monster Popek je u borbi bez rukavica tako upisao svoj prvi poraz, a on je prethodnih godina često bio dio MMA borbi nastupajući za KSW i FAME.

Pobijedio ga je i bh. borac Erko Jun tehničkim nokautom u drugoj rundi, a u karijeri je na omjeru od četiri pobjede i pet poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi