Najjači čovjek na svijetu naglo smršao: "Planina" sada izgleda "isklesano"

Bjornsson početkom maja podigao preko 500 kg

Najjači čovjek na svijetu naglo smršao: "Planina" sada izgleda "isklesano"

Admin Čaušević

Najjači čovjek na svijetu Hafthor Bjornsson dramatično je smršao proteklih sedmica i koliko toliko "isklesao" svoje tijelo. 

Bjornsson je početkom maja uspio podići 501 kg i od tada zvanično nosi epitet najjačeg čovjeka na svijetu.

Islanđanin koji je poznat po liku "Planina" iz mega popularne serije Igra prijestolja je za kratko vrijeme uspio smršati 18 kilograma.

Nakon što je 2. maja u zrak digao pola tone odmah je počeo ići u teretanu, a sluteći prema objavljenoj fotografiji vidi se da ne gubi vrijeme.

"Ubica jutarnjih treninga. Tjelesna težina 188 kg. Kada sam počeo putovanje težio sam 206 kg", napisao je Bjornsson u objavi na Instagramu.

Inače, Bjornsson je najavio da će se okušati u ringu. Već je zakazao i prvu borbu za septembar 2021. godine kada će mu protivnik biti Eddie Hall koji je također pobjedio na takmičenju "World’s Strongest Man".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti