Nakon brutalnog prebijanja Joanna Jedrzejczyk mora na operaciju: UFC se lijepo pobrinuo za mene...

Poljakinja je izgledala neprepoznatljivo

Nakon brutalnog prebijanja Joanna Jedrzejczyk mora na operaciju: UFC se lijepo pobrinuo za mene...

Midhat Šljivak

Joana Jedrzejczyk poražena je prošle subote od Weili Zhang u jednoj od najboljih borbi u historiji UFC-a, ali i MMA sporta.

Njihov meč donio je pet rundi prebijanja, a na kraju su sudije odlučile pobjedu dodijelitI Zhang.

Obje borkinje su nakon svega bile neprepoznatljive. Posebno se to odnosi na Joannu koja je imala ogroman hematom na glavi. Srećom, nema težih povreda, ali će do 5. jula morati da pauzira.

Poljakina će uskoro morati i na operaciju i to na uhu.

"Otok se povlači. UFC se zaista lijepo pobrinuo za mene. U ponedjeljak sam razgovarala s ljekarom i sve je u redu. Ipak, narednog ponedjeljka ću morati na manju operaciju u Poljskoj. Ona će biti obavljena na uhu i odradit će je najbolji plasični hirurzi u ovom poslu", istakla je ona.

Nakon poraza od Zhang Poljakinja je sada u karijeri na omjeru od 16-4.

Top Komentari

Miko05
Imao bi tu plastični hirurg još mnogo posla, osim korekcije uha.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi