Nakon Putina, Nurmagomedov upoznao i Erdogana
Brojni visokopozicionirani političari su do sada priredili prijem za Nurmagomedova, pa je došao dan da se upozna i sa predsjednikom Turske.

Ruski borac i predsjednik Turske

Nakon Putina, Nurmagomedov upoznao i Erdogana

Ruski UFC borac Khabib Nurmagomedov nastavlja pobjedničku turneju širom svijeta.

On je prije nekoliko sedmica u Las Vegasu pobijedio Conora McGregora i na taj način odbranio titulu u lakoj kategoriji, a nakon pobjede je postao planetarno popularan, pa mu je nekoliko visokopozicioniranih funkcionera upriličilo prijem.

Naravno, to se prije svega odnosi na političare u njegovoj Rusiji, ali sada se proširilo i na ostatak Evrope, pa je Nurmagomedov upoznao i predsjednika Turske Recepa Erdogana.

On je bio gost na otvorenju novog aerodroma u Istanbulu i tom prilikom je upoznao Erdogana te je objavio i fotografiju na Instagram. "Bilo je vrlo ugodno upoznati te, Recep Erdogan", napisao je Nurmagomedov.

View this post on Instagram

Very nice to meet you @rterdogan #Turkey 🇹🇷 #Alhamdulillah

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi