Conorov prijatelj doživio novi debakl
Khabib Nurmagomedov je ošamario Artema Lobova i nakon toga je Conor McGregor napao autobus sa UFC borcima u kojem je bio Khabib. Sve ostalo je historija

Artem Lobov poražen od Johnsona

Conorov prijatelj doživio novi debakl

M. Šljivak

Artem Lobov, prijatelj i timski kolega Conora McGregora i čovjek zbog kojeg je nastao sav haos sa Khabibom Nurmagomedovim, doživio je novi poraz u UFC-u.

Lobov je sinoć poražen od Michaela Johnsona jednoglasnom odlukom sudija na UFC Fight Night 138 eventu u kanadskom Monctonu.

Johnson je tek nedavno prihvatio ovaj meč nakon što je UFC odlučio da iz meča ukloni Zubairu Tukhukova koji je udario Conora McGregora nakon meča sa Khabibom.

Iskoristio je Amerikanac šansu. Pobijedio je Lobova i došao je do druge pobjede u nizu i sada je na omjeru 19-13.

Lobovu je sa druge ovo peti poraz od sedam UFC borbi, a ukupan mu je skor loših 13-15-1.

U glavnoj borbi večeri Anthony Smith je ugušio Volkana Oezdemira, iako je Švicarski borac dominirao sve do pred kraj treće runde kada je Smith odnio pobjedu gušenjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije